Aplicatie de gestiune a masei lemnoase !
Ce este VEGA GestLemn ...
Structura aplicatiei
Variante comerciale
Preturi si tarife
DEMO
Contact

Acces Aplicatie
CUI/CIF:


Partenerii nostrii
 
La sediul societatii dumneavoastra

    Solutia presupune existenta unui server de aplicatie si care sa beneficieze de conexiune permanenta la internet si un IP fix alocat de catre providerul dumneavoastra (daca se doreste accesarea aplicatiei din afara retelei interne a societatii dumneavoastra).

    In cazul in care nu se dispune de un server de aplicatie acesta poate fi livrat de catre SC VEGA Software SRL configurat "Ready to use".

    Existenta si functionarea unui astfel de server permite, pe langa gazduirea si rularea aplicatiilor propuse, si indeplinirea rolului de file server, astfel incat anumite fisiere sau informatii sa fie disponibile tuturor angajatilor. Operatorii trebuie sa dispuna doar de un sistem PC (Desktop sau Laptop) conectat in aceeasi retea interna locala cu serverul de aplicatie.

 
 
Utilizarea aplicatiei sub forma inchiriata

    O astfel de solutie presupune gazduirea aplicatiilor pe serverul nostru, iar accesul la acest serviciu se face prin intermediul internetului.

    Optand pentru aceasta forma de utilizare a aplicatiei, veti plati doar un abonament lunar si o taxa proportionala cu gradul de utilizare a aplicatiei

    O descriere a acestui tip de utilizare a aplicatiei este prezentata in sectiunea  .:: Despre SAAS ::.

 

Numar Total Accesari: 10985, Numar Locatii: 2327, din 2010-07-18, IPul dvs.: 54.80.183.100, IP proxy: 54.80.183.100 Nume Proxy: ec2-54-80-183-100.compute-1.amazonaws.com
by Zaurus @ VEGA Software