La start LEMN MANAGER VEGA Hardware - Inedit Aplicatiile VEGA Servicii Despre SAAS Licitatii Colaboratori Contact

Ne diversificam activitatea
VEGA Hardware - o ramura noua in cadrul activitatii societatii VEGA Software!!!

LEMNMANAGER.RO
Site de prezentare si consultare a Ofertelor si Cererilor de material lemnos publicate de catre utilizatorii aplicatiei .::VEGA Pro SUMAL::.;

Legaturi Rapide
 • SITE VEGA GestLemn
 • ProNetSilva
 • Detalii VEGA Gestlemn
 • VEGA GestCost Furnire
 • VEGA Farm
 • VEGA SAAS
 • Contact

Partenerii nostrii
''SAAS - Software As A Service'' - Costuri si griji mult reduse !!!
- "Software As A Service"
- Costuri si griji mult reduse !!!
Detalii ...

VegaGestLemn - Evidenta gestionara a masei lemnoase exploatate, cumparate. Evidentierea intrarilor, transformarilor, reansferurilor.
- Gestiunea exploatarii si depozitelor de masa lemnoasa. Detalii ...
VEGA Farm - Evidenta gestionara a fermei zootehnice de bovine. Inregistrarea evenimentelor individuale sau colective, calculul costurilor directe si indirecte.
- Gestiunea fermei de bovine.
- Evenimente individuale sau colective, calculul costurilor directe si indirecte.
Detalii ...
 

Efectuarea de studii de caz    - Ne place sa facem ce altii n-au reusit!
    Gasirea solutiei optime clientului in vederea satisfacerii necesitatilor, proiectare si realizare de solutii software dedicate, locale sau distribuite (solutii de retea, internet, intranet sau VPN), atat solutii pe platforma MS Windows cat si Linux.
    Solutiile distribuite se preteaza in cazul utilizarii simultane a acestora de catre mai multi operatori sau/si in situatia in care societatea are mai multe puncte de lucru si se doreste concentrarea in timp real sau secventiala a informatiilor intr-un sistem informatic compact si coerent.

Asistenta si consultanta IT    - Un serviciu absolut necesar!
    Contractual sau ocazional, va oferim suportul si asistenta necesara in ceea ce priveste dotarea dumneavoastra din punct de vedere hardware sau software, precum si intretinerea sistemelor dumneavoastra de calcul.
    Pentru operativitate se acorda si asistenta/depanare de la distanta, prin conectarea remote direct pe sistemele "cu probleme", in functie de conditiile tehnice de care dispuneti/

Pagini Web    - E timpul sa deveniti cunoscut!
    Realizam pagini web in functie de necesitatile si pretentiile dumneavoastra, gandite astfel incat sa fie cat mai relevante pentru motoarele de cautare utilizate in mod frecvent.
    Costurle aferente acestui serviciu sunt functie de complexitatea si marimea siteului. Contractual, se asigura gazduirea si mentenanta domeniului web.

Distributie Software    - Nimeni nu le face pe toate!
    Pentru segmente pe care nu le acoperim prin paleta noastra de produse, avem colaboratori astfel incat sa va putem satisface cat mai multe dintre necesitatile dumneavoastra.
    In acest sens, asteptam in permanenta oferte de colaborare din partea posibililor parteneri

Ne propunem:
    - sa va oferim, sub forma de proiect sau solutie complecta si functionala, exact ceea ce aveti nevoie.
    - sa va oferim suportul necesar atunci cand aveti nevoie de noi, prin asistenta directa sau de la distanta.
    - sa va satisfacem necesitatile de interoperabilitate, operare distribuita si centralizare automata a datelor introduse de pe sisteme aflate in cadrul aceleiasi retele sau in locatii diferite.

Numar Total Accesari: 184710, Numar Locatii: 21650, din 2006-11-03, IPul dvs.: 54.81.197.24, IP proxy: 54.81.197.24 Nume Proxy: ec2-54-81-197-24.compute-1.amazonaws.com
by Zaurus @ VEGA Software